Apadana Tower
مقبره دانیال نبی در شوش
خوزستان از قدیمی ترین خاستگاه های تمدن در جهان به شمار می آید ، آثار تاریخی 8000 ساله در شوش، معبد 3200 ساله چغازمبیل، آرامگاه دانیال نبی در شوش، شهر تاریخی جندی شاپور در نزدیکی دزفول ، آسیابهای شوشتر و کاخ زمستانی آپادانا تنها نمونه هایی از جاذبه های تاریخی استان نفت خیز خوزستان است.

شاید برایتان جالب باشد بدانید که اولین دانشگاه جهان یعنی دانشگاه جندی شاپور درخوزستان بنا شده بود و همچنین اولین آب تصفیه شده جهان هم در معبد 5 طبقه چغازمبیل بدست می آمده. متاسفانه عدم رسیدگی کافی به مجموعه های تاریخی خوزستان و فرهنگ پائین بازدیدکنندگان از این مجموعه ها دست به دست هم داده اند تا روز به روز شاهد از دست رفتن این گنجینه های ملی باشیم به عنوان مثال در عکسی از کاخ آپادانا به قول معروف یادگاری کنده کاری شده ی تازه ای را مشاهده می کنید. متاسفانه هر ساله در ایام نوروز شاهد تخریب هر چه بیشتر آثار تاریخی و طبیعی ایران هستیم به خاطر دارم دوستی تعریف می کرد که افرادی را دیده که پس از بازدید از غار شکفت انگیز علیصدر قطعه ای استالاگتیت را با خود به عنوان سوغات می بردند!

یکی از همکاران سایت بهترین های ایران ضمن سفری که به خوزستان داشته اند تعدادی عکس زیبا برای ما ارسال کرده اند که تعدادی از آنها را در زیر می آوریم. برای اطلاعات بیشتر در خصوص جاذبه های توریستی استان خوزستان می توانید از این سایت دیدن کنید، ضمن اینکه برای اطلاعات جامع در مورد چغازمبیل هم که یکی از سه اثر ثبت شده ایران در یونسکو هست می تونید به این سایت مراجعه کنید.

خانه ای در آبادان
بقایای کاخ آپادانا
بازار امام در اهواز
آسیاب های آبی دزفول
قلعه شوش
غروب کارون
میوه محلی بنام کنار
شوشتر
یادگاری بر روی سنگهای آپادانا !
از سرستونهای آپادانا


با تشکر از صالح آرا